Home / archiefcentraal / al meer dan 1300 schaatsliefhebbers naar lveld

al meer dan 1300 schaatsliefhebbers naar lveld

IJsbaan ’t Schaatspunt in Lemelerveld heeft sinds haar opening op 2 december al zo’n 1300 schaatsliefhebbers aangetrokken. Met man en macht is het bestuur van de ijsbaan dan ook bezig om de ijsvloer sneeuwvrij te houden. Dit gebeurt met behulp van veeg- en schuifmachines en met de nieuwste aanwinst, een sneeuwfrees.

Tussen de rondjes door kun je je in de kantine van de ijsbaan lekker opwarmen met een kop koffie of warme chocolademelk. Ook zijn er andere lekkernijen. Voor meer informatie en foto’s kun je op www.ijsbaanlemelerveld.nl kijken.

Lees ook

Nu ook sleutelservice bij Autobedrijf Mollink

Roy Mollink kan met nieuwe apparatuur vrijwel alle auto-, huis- en fietssleutels maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.