Home / archiefcentraal / afscheid na meer dan 30 jaar vrijwilligerswerk

afscheid na meer dan 30 jaar vrijwilligerswerk

Tonnie en Gerard van der Vegt stoppen samen als redactie van het Mariënheemse dorpsblad De MIK. Met het afscheid is er een eind gekomen aan een tijdperk. Het echtpar maakte het dorpsblad meer dan dertig jaar. Elke week verzamelden zij de binnengekomen stukken en advertenties en door te knippen en te plakken maakten zij er een blad van. Daar is nu een einde aan gekomen.

Naast het produceren van De MIK hebben Tonnie en Gerard van der Vegt ook nog veel drukwerk gemaakt voor de kerk en de basisschool in Mariënheem. Daarom namen de kinderen van de basisschool, die al die jaren de bezorgers van het huis aan huis dorpsblad waren, woensdag 25 november afscheid van het echtpaar. Het stel werd toegezongen en de directrice overhandigde een bloemetje. Op een later tijdstip zal er officieel afscheid genomen worden.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.