35e salland festival week later dan gebruikelijk

Het zevende lustrum van het Salland Festival vindt in 2011 plaats van 22 tot en met 28 juni, een week later plaats dan gebruikelijk. Zoals vakantieplannen in de winter worden gemaakt, zijn ook de eerste besluiten voor het 35e Salland Festival al genomen. Tekeningen zijn in de maak. Het programma begint vorm te krijgen. Buitenlandse groepen dienen zich aan.

Ook is de locatie voor de komende editie weer de Domineeskamp. Op de tijdelijke locatie achter het postkantoor was het nog passen en meten, maar terug op de Domineeskamp wordt het weer een stuk gemakkelijker. De ondergrond is ideaal voor de dansgroepen en voor rolstoelen, rollators en scootmobiels hoeven geen speciale voorzieningen meer te worden getroffen.

Voor de Commissie Huisvesting is het ook dit jaar weer de uitdaging om alle dansers en muzikanten onder te brengen bij een gastgezin. Sommige families zijn al vanaf het begin gastgezin, maar ook nieuwe gezinnen worden met open armen ontvangen. Voor Jolinde Euren, lid van deze commissie, belooft het een speciale editie te worden, want na 25 jaar wordt de 35e Salland Festival haar laatste als bestuurslid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.