Home / archiefcentraal / 24e sneldamkampioenschap in heino

24e sneldamkampioenschap in heino

Op maandag 27 december wordt het 24e sneldamkampioenschap van Heino gehouden. Het toernooi vindt plaats in het Kerkhuus. Aanvang van de wedstrijden is 19.30 uur. Er wordt gespeeld in verschillende klassen. Iedereen kan meedoen in een klasse van zijn/haar speelsterkte. In elke klasse zijn bekers te winnen, beschikbaar gesteld Erwin Otten Advies. Kosten voor deelname zijn 3 euro voor volwassenen en 1,50 voor de jeugd. Voor opgave of informatie kun je terecht bij J. F. Gerritsen (392302) of M. Schotman (391489 of via e-mail gahschotman@home.nl).

Lees ook

Film, muziek en cabaret in Lommerrijk en Hoftheater

LUTTENBERG – Er is het komende weekend weer van alles te beleven in amfitheater het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.