1600 bezoekers op vijfde techniekdag

Maar liefst 900 kinderen en 700 ouders hebben de techniekdag bezocht en ze waren allemaal superenthousiast. Het overgrote deel van de kinderen kwam met één of beide ouders. Ook voor ouders is het vaak geweldig om de techniek anno 2010 in de bedrijven te zien en voor hen is het een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen. De deelnemende bedrijven hebben alles in werk gesteld om de vijfde Techniekdag tot een groot succes te maken. Prima routes, een uitstekende uitleg en uitdagende activiteiten voor de kinderen waren de succesvolle ingrediënten. Daarnaast springt de trots van de medewerkers van de bedrijven in het oog; dat kan ook bijna niet anders wanneer je bedenkt dat het ook voor hen vrijwilligerswerk is op een vrije vrijdagavond en zaterdag.

Wethouder Cor v.d. Berg van de gemeente Olst-Wijhe waardeerde het dat ook een bedrijf uit zijn gemeente meedeed en hij feliciteerde de organisatie met het eerste lustrum. Lucien Perizonius, directeur van Jansen-Venneboer en voorzitter van de Bedrijvenkring De Enk, vertelde vol trots dat de tevredenheid onder werknemers in de techniek het grootst is. Directeur Titia Claassen van basisschool St. Jozef in Wijhe, gesteund door een grote schare leerlingen van haar school, vond het ook een geweldig initiatief. “Scholen zijn verplicht aan techniek te doen en de jaarlijks terugkerende techniekdag is dan een prachtige kans om voor een deel aan die verplichting te voldoen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.