Home / archiefcentraal / 15 jarige david schiet fraaie winterfotos

15 jarige david schiet fraaie winterfotos

Prachtige foto’s kregen we via de email toegezonden van fotografen uit Salland. De één nog mooier dan de ander. Woensdag deden we een oproep aan de mensen om mooie winterfoto’s naar ons toe te sturen. Dat is gebeurd, en hoe. In het fotoalbum zie je de foto’s die men maakte van de winterse landschappen.

Toen de 15-jarige David van Dartel het bericht op deze website zag, zond hij spontaan wat foto’s op. De kiekjes die hij maakte rond ’t Natuurlijk Huus vielen op de redactie goed in de smaak. Ook de foto’s van Gerard Jonkman (Raalte) mogen er wezen. De foto vanaf het spoor en de voorbij razende trein zijn van zijn hand.

Jeroen Arends van de Raalter hockeyclub trof op het uitgestorven complex van de club een dik pak sneeuw aan. Harry Ogink vereeuwigde een schitterende zonsopgang net na de maansverduistering. Agnes Bouwhuis fotografeerde de specht in haar achtertuin die zich tegoed deed aan pinda’s.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.