Home / archiefcentraal / 12 meter hoge nordmann geeft licht

12 meter hoge nordmann geeft licht

Daar staat ie dan weer op De Plas in Raalte. Geen gewone spar, maar heuse 35-jarige 12 meter hoge Luttenbergse Nordmann, liet Rene Hegeman op onze website weten. “Dat is wel de kerstboom onder de kerstbomen.” Gisteren verrees de grote kerstboom in hartje Raalte. Eén nachtje heeft de spar in het donker gestaan, want dinsdagochtend is er verlichting in de boom gehangen, zodat het centrum van Raalte in de aanloop naar de kerstdagen er sfeervol uitziet.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.