100000 kg kleding voor humana uit olst wijhe

Humana zamelde in 2010 in de gemeente Olst-Wijhe bijna 100.000 kg kleding en schoenen in. Dat betekent dat er gemiddeld 5,5 kg per persoon wordt ingezameld. Hieruit blijkt dat de inwoners van Olst-Wijhe het textiel goed scheiden en zeer betrokken zijn bij de duurzame projecten op het gebied van landbouw, onderwijs en gezondheidzorg die Humana in zuidelijk Afrika ondersteunt.

Van de ingezamelde kleding en schoenen krijgt honderd procent een nieuwe bestemming. Humana zorgt ervoor dat 80 procent van het textiel wordt hergedragen. De overige 20 procent krijgt een andere toepassing als textielrecycling. Humana onderzoekt continu mogelijkheden tot materiaalhergebruik.

Door kleding en schoenen aan Humana te doneren, steun je de projecten in Afrika. Hieronder staan de locaties waar je een kledingcontainer in Olst-Wijhe kunt vinden.

Boskamp: Begoniastraat

Den Nul: Holstweg

Olst: Aletta Jacobsplein

Welsum: Kerklaan

Wesepe: Scholtensweg

Wijhe: Molenstraat, Nieuwendijk (AH)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.