Home / archiefcentraal / zusters zamelen geld in voor goed doel

zusters zamelen geld in voor goed doel

In de hal van Angeli Custodes vindt op zaterdag 13 november van 10.00 tot 16.00 uur weer een verkoop van zelfgemaakte kaarten, jam en andere artikelen plaats. Het hele jaar door is een groepje zusters en vrijwilligers van Angeli Custodes bezig met het maken van kaarten voor het goede doel.

De opbrengst van de verkoop gaat naar de stichting Zusters van Liefde in Indonesië. Deze zusters verlenen diverse soorten hulp aan arme mensen. Zo zijn zij begonnen met een voedingsprogramma voor ondervoede kinderen en verlenen ze medische zorg voor gehandicapte kinderen.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.