zumbales voor dance4life op ccs

Sportinstructeurs van sportcentrum Vital Centre gaven donderdagmiddag een swingende zumba- en active bodycombat-les op het Carmel College Salland. Leerlingen, ouders en docenten konden zich inschrijven en tegen een betaling van 2 euro sporten. De opbrengst van deze sportles komt ten goede voor dance4life.

Vanaf het CCS gaat op 27 november bussen naar Ahoy, waar het dance-event van dance4life plaats vindt. Veel leerlingen hebben de afgelopen periode allerlei acties gehouden om geld in te zamelen. Zo hebben een aantal leerlingen woensdag in het dorp met een kraam gestaan, waar mensen zelfgemaakt appelflappen konden kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.