zonnebloem raalte bestaat 35 jaar

De vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Raalte zijn afgelopen zaterdag door het bestuur van dezelfde vereniging in het zonnetje gezet. Aanleiding hiervoor was het 35-jarig bestaan van de afdeling. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Kulturhus van Raalte, werd ook het nieuwe hoofd van de afdeling bezoekwerk bekend gemaakt. Ben Kieft trad terug in die functie, zijn opvolger is Fenny Schillings geworden.

Op de bijeenkomst waren enkele vrijwilligers aanwezig die al sinds de oprichting van de Raalter afdeling van de Zonnebloem betrokken zijn bij de club. Op de bijeenkomst traden verschillende gast op. waaronder Herman Tutert en Paul van Rossum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.