zondag verkiezing van de krielenprins

Wie wordt de nieuwe Prins der Krielen? Zondag 7 november om 14.00 uur brandt de strijd los in de arena van de Leeren Lampe. Vier kandidaten, Chiel Schulten, Dave Vloon, Nick Jonkman en Jimmy Lindeman, hebben zich aangemeld voor deze titanenstrijd. Allen hebben één doel; het bemachtigen van de velbegeerde titel ‘Prins der Krielen 2010-2011’.

Op het slagveld wordt op sportieve wijze strijd geleverd. Door middel van diverse activiteiten moeten de vier aspirant prinsen alles uit de kast halen om de jury te overtuigen. Niet alleen worden zij uitgedaagd met vliegensvlugge vragen, maar ook moeten zij laten zien dat ze de kaart van Nederland goed kennen. Tijdens deze spectaculaire middag bereikt ‘Ik hou van Holland’ ook Raalte en komen Oudhollands spelletjes voorbij. Vooral belangrijk is de act die alle vier kandidaten hebben voorbereid. Wie heeft de X-factor voor Krielenprins?

De spannende strijd wordt onderbroken door optredens van de verschillende dansgroepen van de

Stöppelkaters. De Dansmariekes van de Krielen, de Firecats en de Hofdames laten zich van hun beste kant zien. Na maanden van oefenen is het ook ‘hun dag’, de try-out voor de latere dansgala’s.

Deze middag wordt er ook afscheid genomen van oud-jeugdprins der Krielen 2009-2010: Thomas Kodden. Zijn regeerperiode is daarmee beëindigd.

De kandidaten mogen zoveel mogelijk supporters meenemen, die samen de ‘Leeren Lampe Arena’ verbouwen tot ‘een heksenketel’. Klasgenoten komen met spandoeken, toeters en bellen om hun grote favoriet te steunen. Ondanks de enthousiaste, fanatieke en emotionele aanmoedigingen van vader, moeder, broers, zussen opa’s en oma’s kunnen ze die steun in de rug best gebruiken.

De zaal van de Leeren Lampe gaat zondag om 13.45 open. Het programma begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.