Home / archiefcentraal / zestal aangehouden voor reeks misdrijven

zestal aangehouden voor reeks misdrijven

n.

De verdachten kwamen in beeld nadat twee van hen op heterdaad werden aangehouden voor een tasjesroof op de Heinoseweg in Zwolle op 10 september.Hierbij werd een vrouw bestolen van haar tas. De vrouw reed op haar fiets toen de twee mannen haar van achteren op een scooter naderden en haar tas grepen. De mannen werden kort daarop aangehouden op de Kranenburgweg. De scooter waarop de verdachten reden bleek enkele dagen daarvoor bij een insluiping in een woning te zijn gestolen. De buit die de mannen meenamen bij de verschillende inbraken en insluipingen bestonden uit laptops, mobiele telefoons, portemonnees, fietsen, gereedschap, (foto)camera’s, audio- en videoapparatuur, elektronica, drank, snoepgoed en sieraden.

Het dossier is inmiddels overgedragen aan de officier van justitie. Deze zal beoordelen welke verdachten voor welke feiten voor de rechter gebracht zullen gaan worden.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.