Home / archiefcentraal / zangeres amanda strydom in hoftheater

zangeres amanda strydom in hoftheater

Amanda Strydom toert ruim drie weken door ons land met haar liedjesprogramma ‘Vuur in Glas’. Op dinsdag 30 november doet zij het Hoftheater in Raalte aan. In dit programma laat Amanda mensen kennis maken met zowel nieuwe liedjes, als liedjes die al bestonden maar nog niet in Nederland zijn verschenen.

In Zuid-Afrika is ze een superster en zoals ze zelf zegt ‘Volksbesit’. Ze ontving hier tal van onderscheidingen en prijzen. Na haar succesvolle theatertour ‘Kerse Teen Die Donker’ afgelopen najaar komt Amanda dit seizoen terug met een nieuwe tournee.

In haar nieuwe programma vuur in glas laat Amanda haar publiek kennis maken met zowel nieuwe als bekende liedjes. Ondersteund door haar vaste groep muzikanten wisselt zij Afrikaanse fado af met stevige rock en romantische ballades.

Amanda Strydom is op dinsdag 30 november om 20:15 uur te zien in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten 19 euro. Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte en www.hoftheater.nl Indien er op de avond/middag zelf nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het Hoftheater worden gekocht.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.