Home / archiefcentraal / woningbouw op inspectie in de rozenstraat

woningbouw op inspectie in de rozenstraat

Deze week gaat woningcorporatie Salland Wonen op inspectie in de Rozenstraat in Raalte om te kijken of de bewoners hun tuinen onder handen hebben genomen. Eerder ontvingen de bewoners een brief van de woningbouw, omdat veel tuinen niet werden onderhouden. Vóór 29 oktober werden de bewoners geacht hun tuinen op orde te brengen.

Mocht bij de inspectie blijken dat aan sommige tuinen nog steeds niets is gebeurd, dan ontvangen deze bewoners een tweede waarschuwingsbrief van de woningbouw. Gaan ze dan nog steeds niet op dit verzoek in, dan neemt een hovenier de tuin onderhanden en krijgen de bewoners van het huis de rekening gepresenteerd.

Salland Wonen rekent in deze kwestie op de medewerking van de bewoners en hoopt dat verdere stappen niet noodzakelijk zijn.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.