Home / archiefcentraal / winnaars krijgen jaar lang gratis friet bij plaza

winnaars krijgen jaar lang gratis friet bij plaza

Cafetaria Plaza @ the corner in Raalte en Plaza Heino hebben deze week op beide locaties een jaar lang gratis friet overhandigd aan de winnaars van de actie ‘piepers plakken’. Samen met Aviko hielden beide Plaza’s in de maand oktober deze actie. Klanten konden stickers plakken, waarmee ze kans maakten op een jaar lang elke week een grote zak friet.

Otto Lindeman van de Plaza in Raalte maakte mervrouw M. Essink gelukkig met deze prijs. In Heino kreeg mevrouw L. ten Bolscher uit handen van Roland Molenaar.

De Plaza’s in Raalte en Heino willen in de toekomst graag meer actie’s verzorgen, lieten de ondernemers weten. Op dit moment loopt er bijvoorbeeld een actie waarmee klanten een Nintendo Wii kunnen winnen en kunnen kinderen er hun eigen gemaakte Sinterklaasschoen te zetten.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.