Home / archiefcentraal / win kaartjes voor quake dance

win kaartjes voor quake dance

Daarvoor dien je de volgende vraag juist te beantwoorden: ‘In 2009 stonden Da Tweekaz op Quake Dance. Uit welk land komen deze heren?’ De juiste antwoorden kun je tot en met zaterdag 27 november mailen naar redactie@sallandcentraal.nl. Vermeld dan ook even je telefoonnummer en je adresgegevens. De setjes worden verloot onder de juiste inzendingen.

Het programma van Quake Dance ziet er als volgt uit: Op de mainstage gaan Defector, Catatonic Overload, Frequencerz, Wildstylez, B-Front, AVIO Live, Promo en MC Villain. In de tweede zaal zullen de ‘Friends Of Quake Events’ hun opwachting maken. Naast de drie winnaars van de DJ contest zullen Ruff J, Dualdriven, Vecino, Armenianboy, Gentalica en de Radial Playerz uit Polen hun uiterste best doen om deze avond te laten slagen.

Meer info: http://www.quakedance.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.