wilco gerritsen gouden wissel voor heino

Heino ging voortvarend van start, zocht de aanval en zorgde ervoor dat de wedstrijd voornamelijk op de helft van de bezoekers gespeeld werd. In de tiende minuut werd de thuisploeg voor het eerst echt gevaarlijk: ploegtopscorer Jansen schoot op de paal. Heino creëerde genoeg kansen, maar kreeg de bal niet in het net.

In de vierentwintigste minuut had Rik Keijzer meer succes, hij opende de score. Kansen volgden elkaar op bij de vleet, maar Heino laakte om te scoren. Pas in de tweede helft nam Heino meer afstand. Peter Gerritsen legde na een klein uur spelen de bal achter doelman Veltmaat. Maar na de 2-0 ging Heino wat nonchalanter spelen. De thuisploeg trok zich terug op de eigen helft, leed veel balverlies. “We speelden veel onnodig in,” vertelt trainer Peter Reumer. “We trokken ons teveel terug.” Dat de 2-1 viel, was dan ook geen verrassing. Lemelerveld vocht zich op karakter terug in de wedstrijd en via een loepzuiver schot van Rob Grefelman succes.

Lemelerveld bleef vechten, maar kreeg de gelijkmaker er niet in. Toen Wilco Gerritsen het veld betrad, kwam er weer energie in de thuisploeg. Gerritsen kreeg de neuzen weer in de goede richting en trok veel over rechts richting de zestien van Lemelerveld. De invaller bekroonde zijn invalbeurt met 2 goals.In de 88e en de 90e minuut gooide hij de wedstrijd op slot.

De ploeg van Reumer staat door de overwinning ruim bovenaan de ranglijst van de Derde Klasse B. Lemelerveld is door het verlies een plekje gedaald, Zwolle staat op de tweede plek. De Zwollenaren hebben een achterstand van zes punten op Heino, met een wedstrijd meer gespeeld dan de aanvoerder van de lijst. Peter Reumer weet dat de verwachtingen van het Heinose publiek inmiddels hooggespannen zijn, maar wil zijn ploeg nog niet tot kampioen kronen. “We zijn op de helft van de competitie en het ziet er behoorlijk goed uit, maar we zijn er nog niet.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.