wijhes darttalent naar zuiderduin masters

Vier Nederlandse jeugdtoppers gaan het in dit toernooi tegen elkaar opnemen. Naast Sven Groen zijn Jimmy Hendriks, Jeffrey de Zwaan en Ricky de Vos de andere deelnemers. Het Zuiderduin Masters Jeugdtoernooi wordt voor het eerst gespeeld en moet volgend jaar deel uitmaken van de Zuiderduin Masters, een toernooi waar bijna alle wereldtoppers meedoen. Ondere andere bekende darters als Ted Hankey, Martin Adams, Darryl Fitton en Gary Robson zijn daar te bewonderen.

Sven heeft op 15-jarige leeftijd al een aantal fraaie overwinningen behaald. Hij was dit jaar onder andere winnaar van de NDB Ranking junioren in Rotterdam en Den Bosch en was in seizoen 2009/2010 de beste in de SDC Ranking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.