wethouder overleeft motie van afkeuring

Wethouder Carla Hoge heeft donderdag een motie van afkeuring overleeft. De SP, die de motie indiende, vond de manier waarop de wethouder met de bibliotheek had gecommuniceerd aanleiding genoeg tot het indienen van deze motie.

Andere partijen, behalve Gemeentebelangen, gaven ook te kennen dat ze de manier waarop gecommuniceerd was met het bieb-bestuur, niet netjes vinden. Elly van Steen, fractievoorzitter van het CDA, vind dat er een goed gesprek tussen de bibliotheek en de wethouder moet plaatsvinden. “Ga dat uitpraten,” aldus Van Steen. “Ik hoop op beterschap voor alle partijen.”

De motie haalde overigens geen meerderheid. De oppositie steunde de motie, maar de coalitiepartijen stemden tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.