week van de mediawijsheid in raalter bieb

Bij jongeren en ouderen ontbreekt het vaak aan kennis en vaardigheden om op efficiënte en verstandige wijze met media om te gaan. Om die reden neemt de bibliotheek Raalte tijdens de laatste week van november deel aan de week van de mediawijsheid.

Van 24 november tot en met 1 december zijn er in de bibliotheek een aantal informatiemiddagen waar je van alles kunt leren over twitter, de e-reader, de catalogus van de bibliotheek en over MyBee, een browser speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Alle workshops en lezingen in de bibliotheek die week zijn gratis. Voor sommige is opgave nodig. Voor een overzicht van alle activiteiten kun je kijken op staging2.bibliotheekraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.