wedstrijd van de week wesepe lettele

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is deze week het competitietreffen tussen Wesepe en Lettele. De twee ploegen hebben momenteel heel andere belangen in de Vijfde Klasse H. Lettele bezet momenteel de voorlaatste plaats op de ranglijst, met 5 punten uit 9 wedstrijden moet de ploeg nu punten gaan halen om uit de gevarenzone weg te komen. Wesepe daarentegen draait een lekker seizoen.

De Weseper ploeg staat solide op de vierde plek en kan zelfs nog een plekje stijgen, want nummer 3 Hoonhorst heeft een wedstrijd meer gespeeld. Vorig seizoen speelden de clubs ook tegen elkaar: Op 21 maart won Wesepe met 0-3 in Lettele, maar een aantal maanden ervoor, op 11 oktober, hielden de ploegen elkaar op een doelpuntloze 0-0.

Het manco van de club uit Lettele lijkt dit seizoen vooral in de doeltreffendheid te zitten: De ploeg scoorde nog maar acht keer dit seizoen, maar tegen Wesepe is scoren geen onmogelijke opgave, bleek al eerder dit seizoen. In negen wedstrijden moest de doelman van de club al 21 keer de bal uit het net vissen. Dit is zelfs twee keer vaker dan Lettele, dat 19 tegendoelpunten te verwerken kreeg.

De wedstrijd wordt komende zondag om 14.00 afgetrapt. Decor voor de pot is sportpark De Muggert.

iconWesepeLetteleicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 21 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.