Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week overwetering haarle

wedstrijd van de week overwetering haarle

Het is woensdag, dus er kan weer voorspeld worden. De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze week gaat tussen SC Overwetering en Haarle. De wedstrijd uit de Vierde Klasse H begint om 14.00 uur en wordt gespeeld op Sportpark Overwetering in Olst. Voor beide ploegen is het een belangrijke wedstrijd. Haarle heeft een puntje meer dan Overwetering, maar beide teams zijn volop in de strijd voor het kampioenschap. Het zit namelijk dicht op elkaar in de Vierde Klasse H. Koploper Helios heeft slechts twee punten meer dan Haarle, dat de vierde plek bezet.

SC Overwetering verloor afgelopen zondag met 2-0 van koploper Helios. Het was pas de tweede nederlaag van het team uit Olst. Van de acht wedstrijden werd er drie keer gelijk gespeeld. Haarle speelde dit seizoen slechts een keer gelijk. Drie keer werd er verloren.

Voor beide teams een enorm belangrijke wedstrijd. Wordt er gewonnen, dan kan er gestegen worden op de ranglijst. Bij verlies is de kans op zakken op de ranglijst realistisch.

icon SC Overwetering Haarle icon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 7 november 14.00 uur zijn geldig!

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.