wedstrijd van de week heino lemelerveld

De nieuwe wedstrijd van de week kan er natuurlijk maar een zijn. Dit weekend staat namelijk de altijd beladen derby tussen Heino en Lemelerveld op het programma. De wedstrijd is altijd bijzonder, maar dit jaar nog specialer, aangezien de clubs de eerste twee posities in de competitie bezetten. Niet gek dus dat dit de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week is.

Voor beide clubs is de derby dermate belangrijk, dat er zelfs een speciale zondag van gemaakt wordt. Zo gaan de supporters van beide ploegen eerst gezamenlijk eten om vervolgens in een gebroederlijke mars naar het sportpark te gaan. Daar spelen voorafgaand aan de wedstrijd de F1-teams van de clubs tegen elkaar en is er nog veel meer te doen.

Heino voert op dit moment de 3e Klasse B aan. In acht wedstrijden (Heino werd afgelopen weekend afgelast) behaalde de ploeg van trainer Peter Reumer 21 punten binnen. Alleen de eerste wedstrijd van het seizoen, tegen Groen Wit ’62, werd verloren.

Ook Lemelerveld is bezig aan een goede reeks. Van de negen wedstrijden werden er vier gewonnen, vier gelijkgespeeld en een verloren. Afgelopen zondag speelde Lemelerveld thuis gelijk tegen SV Zwolle. Net als Heino verloor ook Lemelerveld van middenmoter Groen Wit ’62.

Lemelerveld staat vijf punten achter op Heino, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Mocht Heino winnen, dan zet het een goede stap richting het kampioenschap. Bij gelijkspel wordt de competitie weer behoorlijk spannend. De wedstrijd op sportpark De Kampen in Heino wordt gespeeld om 14.00 uur.

iconHeinoLemelerveldicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 14 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.