wedstrijd van de week dalfsen overwetering

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week gaat deze week tussen Vechtdal en Salland. `Dalfsen ontmoet op sportpark Gerner de Sallandse hoogvlieger van de Vierde Klasse H, Overwetering. De ploeg uit Olst is bezig aan een ijzersterk seizoen. Na tien speelrondes staat de formatie van trainer Cor Kiezebrink op een gedeelde tweede plaats, slechts één punt achter koploper Turkse Kracht.

Na een zwakke start begint het bij thuisploeg Dalfsen de laatste weken wat beter te draaien. Pas in de vijfde speelronde wisten de Dalfsenaren hun eerste wedstrijd te winnen. De laatste drie wedstrijden werden allemaal gewonnen. De ploeg staat, met evenveel gespeelde wedstrijden als de concurrentie, op een gedeelde zevende plek. Met dertien behaalde punten is Dalfsen een stabiele middenmoter.

Hoewel Overwetering keurig bovenin meedraait, lijkt de ploeg wel een zwak punt te hebben. De ploeg scoorde in tien wedstrijden slechts achttien keer. Daarentegen staat wel dat de keeper het minst gepasseerd is van de competitie. Dalfsen lijkt een nog groter scorend probleem te hebben. In tien wedstrijden werd het net maar zestien keer getroffen. En met 21 tegengoals blijkt de defensie niet waterdicht te zijn.

De wedstrijd wordt komende zondag, als koning winter niet zijn intrede doet, om 14.00 afgetrapt op sportpark Gerner in Dalfsen.

iconDalfsenOverweteringicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 28 november 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.