waterballet bij go ahead eagles

Go Ahead Eagels heeft gisteravond goede zaken gedaan door te winnen van Fortuna Sittard. Op het waterige veld werd het 3-0.

Forruna Sittard was vol vuur afgereisd naar Deventer. De club uit Sittard liet Go Ahead Eagles even schrikken in de beginfase. De Limburgse club liet zien dat zij niet voor niets een lange weg hadden afgelegd, net als de massaal meegereisde supporters.

Het spandoek van de bezoekers bleek naar mate de avond vorderde goed van pas te komen. “Wat er ook gebeurt altijd blijven lachen”. In de stromende regen was het niet Forutuna dat het eerste doelpunt maakte, maar Go Ahead. De Eagles opende de score via Patrick Gerritsen, die patent schijnt te hebben om als een duveltje uit een doosje te kunnen scoren.

De definitieve knock-out voor de club uit Limburg leek uit te blijven. De minuten verstreken, maar GA Eagles kreeg genoeg kansen. Zo belandden er meerdere ballen op de lat en op de paal. De handsballen die volgden in het penaltygebied van de mannen uit Sittard werden niet gezien door de arbiter, dus ook penalty’s werden er niet gegeven.

De spanning bleef aan en vooral de Eagles waren weer volop in de aanval. Met vlagen kwamen de Limburgers op de helft van de Deventernaren, maar tot doelpunten kwam het niet. De 2-0 werd gemaakt door Koen van der Biezen. De Eagles zochten vooral naar regelmaat in het spel. Het komt er wel, maar het is nog niet echt gevonden. Wel zijn de mannen op de goede weg.

In de slotfase werd de eindstand bepaald. Joey Suk scoor namelijk een schitterend doelpunt. Het gaat de Deventernaren in eigen huis goed af. Voor de derde wedstrijd op rij wist doelman Padt zijn doel schoon te houden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.