vrijwilligers ms fonds collecteren voor ms

Vanaf 22 november zullen de vrijwilligers van het MS Fonds regen en wind trotseren om met de collectebus langs de deuren te gaan. Multiple Sclerose (MS) is de meest invaliderende aandoening onder jonge mensen, zelfs kinderen, in Nederland. Helaas is het nog niet mogelijk om MS te genezen. Het MS Fonds helpt mensen die Multiple Sclerose hebben met coaching, voorlichting en financiering van wetenschappelijk onderzoek.

Multiple Sclerose is de bekende onbekende. Iedereen kent de letters MS, maar wat de ziekte precies is, is bij de meesten onbekend. Over de ziekte zelf zijn vele vragen. Niet alleen bij patiënten, maar ook zeker bij het grote publiek. Vragen wegnemen en oplossen is een constante uitdaging voor het MS Fonds en is helaas ook gebonden aan beperkte budgetten.

Het MS Fonds is volledig afhankelijk van giften. Ook jij kunt het MS Fonds steunen.

Geef aan de collectant of doneer op giro 5057 te Maassluis.

Wil je meer informatie, dan kun je op staging2.nationaalmsfonds.nl kijken. Ook kun je je nog steeds aanmelden als collectant. Neem contact op met Toke en Paula Keilholtz coördinator van de collecte in de gemeente Raalte via telefoonnummer 0572-356152. Ook kun je contact opnemen met Sylvia Santbergen, coördinator van de collecte in de gemeente Raalte via telefoonnummer 06-34780077.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.