vooralsnog 80km op de dijk tussen olst wijhe

De maximumsnelheid op de dijk tussen Olst en Wijhe wordt voorlopig niet verlaagd van 80 naar 60 km. De provincie Overijssel is bezig met een wijziging van de wegencategorisering, waarbij ook een snelheidsverlaging op de dijk tussen Olst en Wijhe stond. De Gedeputeerde Staten liet woensdag weten dat de discussie met Provinciale Staten over de wijziging van provinciale wegen opnieuw gevoerd moet worden.

Volgend jaar moet deze discussie plaatsvinden, waarbij wordt gedebatteerd over de invulling en weging van thema’s als duurzaamheid, ruimtelijke kwaliteit en leefbaarheid. Tot die tijd blijft de huidige wegencategorisering van kracht, en dus blijft de maximumsnelheid op de dijk gewoon 80 km.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.