vip arrangementen in het hoftheater

Het Hoftheater biedt bezoekers vanaf heden het moment om een VIP-arrangement te boeken. Het idee voor het arrangement ontstond toen de vier Lemelervelders bij wijze van een eenmalige actie van zo’n arrangement konden genieten.

Op de veiling van het Sukerbietenfeest in Lemelerveld afgelopen augustus, bood Rixt Beljon het hoogste bedrag voor de kavel ‘Compleet verzorgde avond bij het Hoftheater voor vier personen’. Het mocht een voorstelling naar keuze zijn en het arrangement was inclusief hapjes en drankjes en persoonlijke begeleiding.

Rixt koos voor de voorstelling van Percossa op woensdag 10 november en nam haar partner Jan Horstman en haar vrienden Remond en Lies Akkermans mee. Ze werden verwelkomd met koffie, thee en wat lekkers. De hele avond was een tafeltje voor vier gereserveerd. In de pauze en na afloop van de voorstelling stonden de hapjes en drankjes voor ze klaar. Na afloop schoven de spelers zelfs even bij het viertal aan.

Het VIP-arrangement omvat een gereserveerde tafel voor de hele avond, drankjes die klaargezet worden, koffie, thee en wat lekkers voor aanvang, een pauzedrankje met een hapje en een drankje na afloop met bittergarnituur. Het arrangement kost 12,50 euro per persoon en is te reserveren door een mail te sturen naar info@hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.