Home / archiefcentraal / vervloet voorzitter vv heino

vervloet voorzitter vv heino

Voetbal Vereniging Heino heeft een nieuwe voorzitter. De algemene ledenvergadering heeft dinsdagavond ingestemd met de benoeming van Peter Vervloet als algemeen voorzitter. Binnen de voetbalvereniging is hij onder andere actief geweest als voorzitter van de jeugdcommissie. Vervloet volgt Freddy Kemerink op die na een periode van drie jaar weliswaar afscheid neemt van het algemeen bestuur, maar nog volop actief blijft voor de vereniging. “Dat is juist zo kenmerkend voor de vereniging,” benadrukt Vervloet, “De grote mate van betrokkenheid en enthousiaste inzet van velen. Voetbal Vereniging Heino staat er in alle opzichten goed voor. We gaan door op de ingeslagen weg en doen dat met z’n allen.”

Naast Kemerink hebben Ben Bol en Pascal Eijkelkamp afscheid genomen als bestuurders. Freddy Kemerink nam niet zomaar afscheid. Voor zijn inzet de afgelopen 25 jaar is hij benoemd tot lid van verdienste.

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.