verkeersongemakken in raalter centrum

Salland Wonen en de gemeente Raalte zijn momenteel druk bezig met het renoveren van de wijk Blekkerhoek. De Monumentstraat was al een tijd lang dicht wegens de renovatie, maar sinds vorige week is ook de kruising van de Blekstraat met de Kruisstraat afgesloten. Al met al zorgen de werkzaamheden voor wegafzettingen en dus voor verkeersongemakken in het centrum van Raalte.

Bij de Blekstraat en de Kruisstraat wordt er momenteel gewerkt aan het verwijderen van oude riolering en aanbrengen van nieuwe riolering. Vanaf de Korenstraat is het centrum niet te bereiken en dus neemt de verkeersdrukte op de Ceintuurbaan, Zwolsestraat en de Kerkstraat toe. Het duurt nog wel even voordat de wegen weer goed toegankelijk zijn, want tot half december wordt er gewerkt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.