Home / archiefcentraal / uitbreiding weijtendaal officieel start

uitbreiding weijtendaal officieel start

15 koopappartementen, 53 huurappartementen en 32 nieuwe plaatsen in de verpleegunit, daarmee wordt verzorgingshuis Het Weijtendaal in Wijhe uitgebreid. Vrijdagmiddag onthulde wethouder Ans Otterloo-Ripperda van de gemeente Olst-Wijhe het bord van de uitbreiding en daarmee gaat het nieuwbouwproject officieel van start.

Volgend jaar rond deze tijd moet het uitgebreide verzorgingshuis in gebruik worden genomen. Een verrijking voor de gemeente Olst-Wijhe, zoals de wethouder het verwoordde. Ouderen die verzorging bij het wonen nodig hebben, moeten nu uitwijken naar een verzorgingshuis in Raalte, Deventer of Zwolle. Vanaf 2011 kunnen zij dus gewoon in Wijhe blijven wonen.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.