Home / archiefcentraal / uitbreiding johnny holtkuile bijna klaar

uitbreiding johnny holtkuile bijna klaar

De totale oppervlakte van het Tuincentrum is uitgebreid van 1.500 naar 2000 vierkante meter. Het buitenterrein is ook nog eens vergroot met zo’n 300 meter. Verder is er een extra kasruimte gekomen die bestemd is voor seizoensplanten, de tuinaccessoires en de vijverafdeling.

Als komende maandag de verbouwing achter de rug is, kan Holtkuile beginnen met de inrichting van de Sallandse Outkoor Kerstshow die dit jaar in het tweede weekend van december wordt gehouden. Vorig jaar was de Kerstshow een doorslaand succes, mede door de komst van duizenden bezoekers. Dit jaar pakt Holtkuile weer groot uit met een beurs, met veel activiteiten en een mooi Kerstaanbod.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.