uitbreiding johnny holtkuile bijna klaar

De totale oppervlakte van het Tuincentrum is uitgebreid van 1.500 naar 2000 vierkante meter. Het buitenterrein is ook nog eens vergroot met zo’n 300 meter. Verder is er een extra kasruimte gekomen die bestemd is voor seizoensplanten, de tuinaccessoires en de vijverafdeling.

Als komende maandag de verbouwing achter de rug is, kan Holtkuile beginnen met de inrichting van de Sallandse Outkoor Kerstshow die dit jaar in het tweede weekend van december wordt gehouden. Vorig jaar was de Kerstshow een doorslaand succes, mede door de komst van duizenden bezoekers. Dit jaar pakt Holtkuile weer groot uit met een beurs, met veel activiteiten en een mooi Kerstaanbod.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.