Home / archiefcentraal / tweede editie van in the attic

tweede editie van in the attic

Stichting Attic Artists presenteert op zaterdag 20 november de tweede editie van het muziekfestival ‘In the Attic’ in café Marktzicht in Heino. ‘In the Attic’ is geheel gericht op beginnende bandjes. Op het programma staan optredens van Iniga (gothic-rock/ballads), Oh Em Genius (akoestische luisterliedjes), As The World Burns (rock/covers), Sauce-Mary (rock/covers) en The Schiw (rock).

In the Attic is een initiatief van de leden van de Heinose band The Schiw. Zij constateerden vorig jaar al dat er muzikaal talent genoeg is, maar dat het vaak blijft hangen in de garages en de zolders. En al die bandjes, zangers, zangeressen en andere muziektalenten moeten daaruit. Diverse genres komen deze avond voorbij zodat er voor elk wat wils iets is.

Wil je een gevarieerde muzikale avond meemaken, kom dan op zaterdag 20 november naar Café Marktzicht in Heino. Het festival duurt van 18.30 tot 1.00 uur. De entree is gratis. Voor meer informatie kun je op www.atticmusic.nl kijken.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.