Home / archiefcentraal / ton wint wedstrijd van de week

ton wint wedstrijd van de week

Ton heeft de Wedstrijd van de Week gewonnen. Maikel, Marc en Ton zagen alle drie de 1-0 overwinning van Overwetering op Haarle in de glazen bol, en dus moest een loting weer voor een definitieve winnaar zorgen. Ton, op naar Intersport Schutte in Raalte, want daar ligt een Falcon Joya Salland Centraal-voetbal voor je klaar om afgehaald te worden.

Overwetering begon sterk aan de wedstrijd. In de 11e minuut hielp de scheidsrechter de ploeg uit Olst een handje, nadat hij een vrije trap toekende aan Overwetering, omdat hij in de veronderstelling was dat de keeper van Haarle een terugspeelbal oppakte. De spelers van Haarle waren het hier overigens niet mee eens. Bram van Bessen eiste de bal op en plaatste de bal in het doel van Haarle: 1-0.

Haarle wist zich na dit doelpunt snel te herpakken. Aanvallen van Haarle en gevaarlijke momenten voor Overwetering volgden hierop. Echter bleef een doelpunt uit. In de tweede helft golfde het spel wat op en neer. Twintig minuten voor tijd kwam Overwetering nog wel met tien man te staan, maar Haarle maakte hier geen gebruik van, waardoor de eindstand 1-0 bleef.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.