ton van eck vervangt zieke organist

Organist Jos van der Kooij heeft laten weten dat hij wegens ziekte zaterdag 6 november niet naar Raalte kan komen om daar het orgelconcert te verzorgen. Daarop is er snel actie ondernomen om het concert toch door te laten gaan en is Ton van Eck als vervanger aangesteld.

Ton van Eck, titulair organist van de St. Bavo kathedraal in Haarlem, is bereid het concert in de plaats van Van der Kooij te verzorgen. Hij komt een groot deel van de dag naar Raalte om vertrouwd te raken met het Adema-orgel van de Raalter basiliek. Van Eck gaat een gooi doen hetzelfde programma te vertolken dat Jos van der Kooij zou opvoeren. Mogelijk dat Van Eck er nog een persoonlijke improvisatie aan toevoegt.

Het concert begint zaterdag om 20.00 uur; de kerk is vanaf 19.30 open. Een toegangskaartje kost 7 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.