Home / archiefcentraal / tiende kerstmarkt voor middel

tiende kerstmarkt voor middel

Autobedrijf Voskes in Middel vormt op zaterdag 11 december de locatie voor een grote verwarmde indoor kerstmarkt. De kerstmarkt wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden. De organisatie is in handen van de Stichting Feestcommissie Middel in samenwerking met autobedrijf Voskes.

De showroom van het autobedrijf aan de Oude Deventerweg wordt helemaal omgebouwd tot een gezellige kerstmarkt. Gospelkoor New Inspiration uit Liederholthuis zorgt voor de muzikale omlijsting, buiten is een autoshow. De kerstmarkt bestaat uit kraampjes met diverse kerstartikelen zoals kerststukjes, kerstgraftakken, cadeauartikelen, kaarten, kaarsen, en sieraden. De glühwein en erwtensoep ontbreken natuurlijk niet. Ook loopt de kerstman er rond met cadeautjes voor de jonge bezoekers.

Op het programma staan daarnaast verschillende spelletjes, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Daarnaast is er ook muziek van DJ de Dolle Olifant. Als vanouds wordt er weer een modeshow gehouden voor kinderen en volwassenen, verzorgd door Hiershop uit Olst.

Tijdens en na de kerstmarkt kunt u een hapje en een drankje nuttigen in het speciaal voor deze gelegenheid opgebouwde kerstcafé. Om ongeveer 20.30 uur is er nog een special act.

De kerstmarkt duurt van 17.00 uur tot 21.30 uur.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.