tiende indoor marathon van marienheem

In manege Bartels stonden ze zaterdag aan de start, de pony’s en paarden in de 1, 2 en 4 span. Robert Vloedgraven van de vereniging is er maar wat trots op, want de menwedstrijden werden voor de tiende keer georganiseerd. Voor alle deelnemers is er daarom een mooie pet met daarop een aandenken aan het lustrum. De ruim 25 vrijwilligers hebben vast ook allemaal zo’n pet gehad.

De vaardigheidswedstrijd bestaat uit hindernissen waar punten aan verbonden zijn. De menners moeten binnen 150 seconden het parcour afleggen. Er mag geen hindernis geraakt worden en de kegels mogen niet ondersteboven. Zelfs de ballejtes die op de kegels liggen mogen er niet vanaf vallen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.