Home / archiefcentraal / tennisvereniging wijhe doneert opbrengst loterij

tennisvereniging wijhe doneert opbrengst loterij

Tennisvereniging ATC Wijhe heeft zaterdag de opbrengst van haar loterij voor de helft geschonken aan de Stichting De Clown Dichterbij te Wijhe. De andere helft ging naar de Jeugdcommissie van de tennisvereniging. Tijdens het Telstar Keukenland Open tennistoernooi van ATC Wijhe van enkele weken geleden heeft een loterij plaatsgevonden.

Het doel van Stichting De Clown Dichterbij is mensen in contact te brengen met zichzelf en anderen met behulp van de contactclown. Clowns van Stichting De Clown Dichterbij spelen voor iedereen die een kleine lift uit de dagelijkse dingen kan gebruiken. De Jeugdcommissie gaat het geld gebruiken om extra (selectie- of competitie-) trainingen voor de jeugd op te zetten of balvaardigheid voor hele jonge kinderen.Joop van der Wal

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.