tekenaars krijgen prijs in wereld winkel olst

Tijdens alle festiviteiten die afgelopen zaterdag werden gehouden in het Holstohus in Olst vanwege het 5-jarig bestaan, werd er in de Wereldwinkel ook nog een klein feestje gehouden. Daar kregen de prijswinnaars van de kleurwedstrijd (voor groep 1 t/m 4) en de teken- schilderwedstrijd (voor groep 5 t/m 8) uit handen van het bestuur van de Wereld Winkel hun prijs uitgereikt.

Uit alle kleurplaten kon de jury geen keuze maken, en daarom koos de jury voor een loting. Winnaars in deze categorie waren: Sem Burgers (4 jaar), Muhammed Alteraan al Kayed (5 jaar), Luka Heijligers (5 jaar), Anouk (6 jaar) en Elien Pelgröm (6 jaar).

De tekeningen die door kinderen uit groep 5 t/m 8 werden gemaakt, waren opgezet met het thema eerlijk en samen met elkaar. De jury wees Lonne Mulock Houwer (11 jaar) aan als winnaar met haar tekening over alle mensen op de wereldbol die elkaars hand vasthouden. De tweede prijs ging naar Marleen Morrenhof (9 jaar) en de derde prijs naar Anouk Boswijk (10 jaar).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.