streekcabaret in het capellenborg theater

Anton Kleine Schaars en Gerrit Hulleman komen uit Wijhe en vormen samen het ‘Wiejes Cabaret’. Het duo treedt vooral op tijdens evenementen in de omgeving. Zij maken eigen teksten en muziek en maken ook nu weer gebruik van de ondersteuning van hun vaste band. In 2009 werd het duo koninklijk onderscheiden voor hun culturele bijdrage in de streektaal.

In de voorstelling ‘Wie Leeft’ geven Gerrit Hulleman en Anton Kleine Schaars verklaringen en analyses van de Wijhese geschiedenis. Een geschiedenis die niet in boeken terug is te vinden, omdat ze er waarschijnlijk niet in thuishoort. Het schouwspel wordt verpakt in liedjes die met hun vaste begeleidingsgroep zorgen voor een muzikale streekcabaret avond.

‘WIE Lèèft’ is op vrijdag 19 en zaterdag 20 november te zien om 20:15 uur in het Capellenborg Theater te Wijhe. Kaarten kosten 12,00 euro aan de kassa van het Capellenborg en 10,00 euro in de voorverkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.