Home / archiefcentraal / stoelen natuurlijk huus bij boerhof

stoelen natuurlijk huus bij boerhof

Cibap-leerlingen die leren meubelen maken, zoeken ieder jaar een bijzondere opdracht. Afgelopen schooljaar vonden ze die bij ‘t Natuurlijk Huus. Ze ontwierpen voor de excursieruimte van ‘t Huus een zo natuurlijk mogelijke stoel. Van hout dus. Met als het even kon natuurlijke houtlijm. Het liefst geen verf, maar zo ja dan het liefst natuurlijke lijnolie. Als er leer op moest, dan toch natuurlijk geloogd.

Studenten hebben zich eerst verdiept in de principes van ‘t Natuurlijk Huus met een excursie en een lezing. Tijdens de presentaties werden hun projecten van do’s en dont’s voorzien. Dat resulteerde in een collectie prachtige stoelen. Die staan op dit moment in de etalage van Boerhof, om ook om bezoekers de kans te geven als jury er een oordeel over te vellen.

Welke stoel het best bevonden wordt, wordt op 19 november bekend gemaakt. Tot die tijd kan iedereen even een kijkje nemen en zijn mening geven.

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.