steun de bibliotheek teken de petitie

In het hele land wordt er flink bezuinigd op de bibliotheken. Om te voorkomen dat er vestigingen moeten sluiten, is er landelijk een actie gestart om de bibliotheek in je gemeente te steunen. Door deze petitie te ondertekenen kun je laten blijken dat de bibliotheekfunctie ook voor jou nuttig is en ontzien moet worden.

Eerder kwamen de gemeente en de bibliotheek Raalte tot een nieuw bezuinigingsvoorstel om te voorkomen dat vestigingen in Salland moeten worden gesloten. Of dat met dit voorstel gaat lukken, is de vraag, maar de bibliotheek Raalte wil er voor zorgen dat vestigingen in de buurtdorpen gewoon open blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.