Home / archiefcentraal / stentor en tubantia verkeren in nood

stentor en tubantia verkeren in nood

De toekomst van regionale kranten de Stentor en de Twentsche Courant Tubantia is in gevaar. Sinds Munsterman bij het bedrijf is opgestapt, heerst er verdeeldheid binnen de top van Wegener. Door het interne conflict staat volgens direct betrokkenen de toekomst en kwaliteit van de kranten en honderden banen binnen Wegener op het spel. Dit meldt de Stentor op haar website.

Sinds het vertrek van Munsterman weigeren directeuren en hoofdredacteuren om over strategische zaken te spreken met de nieuwe Noorse interim-baas Truls Velgaard. Daarmee is het bedrijf tot stilstand gekomen. Vrijdag riep de Raad van Commissarissen op tot eenheid tussen personeel, management en aandeelhouders.

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.