start werkzaamheden overkampsweg

De werkzaamheden aan de Overkampsweg in Raalte starten op maandag 8 november. Door het verwijderen en aanpassen van de bestaande drempels en het het aanpassen van de kruising met de Heesweg moet de Overkampsweg beter toegankelijk worden voor vrachtverkeer. De werkzaamheden moeten uiterlijk 26 november klaar zijn.

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. De eerste fase bestaat uit de verwijdering van alle drempels tussen de rotonde en de bebouwde komgrens; de aanpassing van de belijning en de wegdekreflectoren en de plaatsing van digitale snelheidsinformatiepanelen.

De tweede fase behelst de aanpassing van de kruising van de Overkampsweg met de Heesweg. De bochten worden verbreed, de geleidingsbanden langs de Heesweg verwijderd en de verkeersgeleiders ten behoeve van de fietsers aangepast. Ook realiseert de gemeente een fietsoversteek ter hoogte van Overkampsweg 30b.

In fase 1 zijn de woningen en bedrijven buiten de bebouwde kom van de Overkampsweg bereikbaar via de ontsluiting met N348. De weg is na de brug over het Overijssels kanaal gestremd. In fase 2 zijn de woningen en bedrijven van de Overkampsweg bereikbaar via de ontsluiting met de N348.

Op de website van de gemeente Raalte staat een overzichtstekening van de werkzaamheden met de omleidingroutes. Kijk op staging2.raalte.nl actueel>projecten>Raalte>aanpassen Overkampsweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.