st caecilia vier jubilarissen rijker

Het Gemengd Koor St. Caecilia is sinds dit weekend vier jubilarissen rijken. Pastoor Verweij reikte maar liefst vier onderscheidingen uit tijdens het jaarlijkse koorfeest.

De heer F.A. Polman en J.G.C. Hulzebosch ontvingen van de pastoor beiden de zilveren Gregoriusspeld met bijbehorende oorkondes vanwege hun 25-jarig lidmaatschap. Een gouden Gregoriusspeld en oorkonde was er voor mevrouw H.A.M. Meijer-Ruiter. Zij ontving de speld omdat ze al veertig jaar lid is van het koor.

Naast de Gregoriusspelden was er ook een huldiging. De heer T.H.A. Koopman is namelijk als zestig jaar. Hij mag zich vanaf nu erelid noemen. Traditiegetrouw werd de gezellige avond voortgezet na de onderscheidingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.