snackbar de pomp per direct verkocht

De Pomp is sinds gisteren in handen van Huang, een man van Chinese afkomst die eerder al een snackbar in Gramsbergen runde. Dinsdag blijft de snackbar een dagje dicht, maar vanaf woensdag is De Pomp weer open. Dreijerink verdwijnt niet direct uit de snackbar, hij helpt de komende tijd de nieuwe eigenaar mee met het opstarten.

Wat Harold Dreijerink na de overname gaat doen weet hij nog niet precies. “Ik wil graag in de horeca blijven, maar dan moet het sowieso kleinschaliger, in verband met mijn gezondheid. Maar wat het precies wordt, dat weet ik nog niet. Als mensen iets weten mogen ze zich melden, haha!”

Met het vertrek van Harold, eindigt een lange snackbar-historie van Heino. In 1973 begon zijn vader met het werk in de snackbar, destijds nog naast slijterij Van Dam. In ’76 namen zijn ouders die zaak over. Harold hielp vanaf zijn dertiende jaar mee. Snackbar De Pomp verhuisde in 1986 naar de plek waar hij nu nog steeds zit. In 1993 trad Dreijerink in fulltime dienstverband van zijn ouders en in 1997 kreeg hij ook een plekje in de v.o.f. In het jaar 2000 vond een grote verbouwing van de snackbar plaats, ook veranderde de naam in Anytyme de Pomp.

Snackbar Anytyme de Pomp gaat overigens niet veel veranderen na de overname. “De Pomp blijft gewoon hetzelfde, alleen de eigenaar verandert,” vertelt nieuwe eigenaar Huang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.