smeulend werkstuk rumoer op ccs

Het werkstuk dat de rumoer veroorzaakte was een profielwerkstuk van twee leerlingen. Het werkstuk bestond uit een doos, met daaronder een piepschuimbodem. Boven de bodem hing een lamp, die tijdens het doen van de proeven, naar beneden zakte. De lamp belandde uiteindelijk op de bodem, waardoor het piepschuim begon te smeulen. Hierdoor ging de brandmelders in de school af.

“Uiteindelijk viel het allemaal heel erg mee,” vertelt een woordvoerster van het Carmel. “Er is op geen moment brand geweest en het was op geen enkel moment gevaarlijk. In het lokaal waren ook geen leerlingen aanwezig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.