Home / archiefcentraal / smeekens niet op podium eerste wb 500m

smeekens niet op podium eerste wb 500m

Jan Smeekens is vierde geworden op de eerste 500 meter van het wereldbekerseizoen. Jan Smeekens wordt de Japanner uit Salland genoemd, waarmee zijn sprintkwaliteiten vergeleken worden met de Japanners.

Maar het zijn de Zuid Koreanen die tegenwoordig veel harder gaan. Met drie man sterk stonden ze op het podium. Kato was de snelste van de drie in 34,85. Smeekens klokte 35.04. Ronald Mulder – vorige week nog Nederlands kampioen geworden – viel uit met vermoedelijk een scheurtje in de lies.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.