Home / archiefcentraal / smeekens is nk titel na drie jaar kwijt

smeekens is nk titel na drie jaar kwijt

Jan Smeekens uit Raalte is zijn nationale titel op de 500 meter schaatsen kwijt. Na drie jaar geeft Smeekens het stokje over aan Ronald Mulder uit Zwolle. Mulder was vrijdag beide keren sneller dan Smeekens, 0,07 en 0,01 seconde. Smeekens reed 35,19 en 35,12.

Dalfsenaar Freddy Wennemars werd twaalfde (36,37 en 36,08). Ten opzichte van de eerste manche is dat winst, bereikt omdat Stefan Groothuis werd gediskwalificeerd. Mark Tuitert uit Holten (35,62 en 35,64) is vijfde geworden. Thomas Krol uit Colmschate werd dertiende (36,74 en 36,60).

Lees ook

Zozijn ‘dondersblij’ met nieuwe bus

Broers René en Harry Nijboer betaalden bus vanuit eigen portemonnee RAALTE – De nieuwe bus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.